Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nejprodávanější hry za minulý týden

Kritizovaní golf i formule.

Zase tu jednou máme důkaz, že neexistuje přímá úměra mezi známkami v recenzích a prodejností. Platí to zejména v této okurkové sezoně, kdy není problém, aby se kterákoli nová hra dostala na přední příčky v hitparádě jen díky tomu, že toho jinak moc nevychází a lidé jsou na dovolených.

Nový golf od EA Sports, který prakticky všude sklízí kritiku za absenci základních herních módů, zredukovaný počet postav a hřišť oproti minulým ročníkům i nedostatečné kariéře (viz třeba 55% od IGN), se vyšvihl do čela britské hitparády. Jeho čísla odbytu jsou víceméně totožná jako u verze z roku 2008, což je určitě úspěchem, jen 62 procent tvoří PS4 verze.

Formule od Codemasters, které Michal Jonáš v sobotní recenzi PC verze nevybíravě sepsul, klesly na druhou příčku, když oproti startovnímu týdnu zájem o ně poklesl o polovinu. Oproti tomu u re-releasu God of War 3 pro PS4 byli hráči obezřetnější, protože vešlo ve všeobecnou patrnost, že se v remaku pouze zvýšilo rozlišení a jinak se nic nezměnilo (efekty atd.), navíc ho nedělali přímo v Sony Santa Monica, nýbrž externí studio.

Multiplatformní krabicovky ve Velké Británii

  1. Rory McIlroy PGA Tour
  2. F1 2015
  3. Batman Arkham: Knight
  4. Lego Jurassic World
  5. Grand Theft Auto 5
  6. Destiny
  7. COD: Advanced Warfare
  8. The Elder Scrolls Online
  9. God of War 3: Remastered
  10. The Witcher 3: Wild Hunt

Read this next