If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Beta Black Ops 3 se oficiálně otevřela všem

Už netřeba návod.

UPDATE - Studio Treyarch v noci na sobotu oficiálně ohlásilo na Twitteru, že Black Ops 3 beta na PS4 se otevřela úplně všem hráčům na PlayStation 4.

Původní zpráva z pátku dopoledne - Až dosud platilo, že kdo si chtěl vyzkoušet multiplayer letošního dílu, musel si hru někde předobjednat, aby dostal kód opravńující ke vstupu.

Uživatelé Redditu však objevili fígl, jak si Call of Duty: Black Ops 3 (Alza.cz) na PS4 zahrát zdarma. Alespoň fungoval do doby, než se to rozkřiklo a než to Sony opravila:

Prý je potřeba vytvořit si nový účet na singapurské verzi PSN, k čemuž potřebujete reálnou adresu a poštovní směrovací číslo (City: Jurong East, Postal Code: 609786).

Pak stačí zajít na tamní odnož obchodu a betatest si díky nějaké chybě bezplatně stáhnout. Dokonce prý potom můžete přepnout zpět na svůj původní profil a i tam budete mít hru odemčenou. Vaše zkušenosti - je to stále průchozí?

Jeden čtenář EG na našem Facebooku popsal další způsob, jak se do bety dostat: "Tu v menu som sa pozrel kto s mojich friend hra cod black ops 3 a klikol som si na view ps store a hodilo ma to na stiahnutie bety 😉 ziaden ucet mi netrebalo a betu si krasne hram,skusil som to aj predoonjednat,ale tam to treba prv zaplatit aby mi poslali kluc,takze nic...uplne nahodou som nato prisiel a voala beta je doma"

Sledujte také: Eurogamer pro vás natočil betu Call of Duty: Black Ops 3, obsah bety, tutoriál pohybů, wallpapery s osmi specialisty, Gamescom demo a info o PC verzi se split-screenem.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops III

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments