If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 31. srpna

Zase se prodává Dreamcast, místo na HDD pro Taken King, sluchátka od Logitechu a další.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Od té doby, co bylo oznámeno na tiskové konferenci Sony Shenmue 3, se výrazně zvýšily prodeje staré konzole Dreamcast. Hráči si totiž chtějí zahrát první dva díly a to lze bez problémů právě na Dreamcastu. Jeden prodejce říkal, že po E3 prodával dvacet kusů Dreamcastu týdně. K nim se prodávají jak první dva díly Shenmue, tak také starší díly Final Fantasy.

- Rainbow Mika je jedna z posledních oznámených postav, se kterými budete moct hrát ve Street Fighter 5.

Cover image for YouTube videoStreet Fighter V: R. Mika Reveal Trailer

- Bungie prozradilo, jak velký bude přídavek The Taken King do Destiny. Na PS4 si musíte uvolnit 18 GB místa, stejně tak na Xbox One. Na X360 vám bude stačit pouze 10 GB místa a na PS3 hra vyžaduje 20 GB místa. Pokud tedy například máte starou konzoli s jen 20 GB diskem, budete mít problém DLC vůbec nainstalovat. Bungie doporučuje buďto upgradovat HDD nebo rovnou konzoli, protože když si pořídíte PS4 nebo Xbox One, ze staré konzole si můžete vesele převést postavu.

- Na Steamu už je v knihovně více než 6000 her. Před méně než rokem bylo v nabídce 3700 her, takže se opravdu rychle rozrostla. Když to porovnáme, na Originu od EA je něco přes 500 her, zatímco GOG od CD Projektu má 1200 titulů.

- Logitech oznámil nová videoherní sluchátka, která vypadají moc pěkně. Budou se prodávat dvě verze pod názvy Logitech G933 Artiemis Spectrum a Logitech G633 Artiemis Spectrum, z nichž jedny jsou bezdrátové a druhé s drátem. Fungují jak s PC, tak se všemi konzolemi, svítí, mají simulovaný 7.1 zvuk a jsou prostě moc pěkné.

Cover image for YouTube videoG633 Artemis Spectrum RGB 7.1 Gaming Headphones

- Objevilo se video z hraní Transformers Devastation a překvapivě to vypadá lépe, než všechny ty filmy od Michaela Baye dohromady. Hra vychází na PS4, Xbox One, X360 a PC 6. října.

Cover image for YouTube videoTRANSFORMERS: Devastation - Playable Character Features | PS4, PS3

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments