Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vymýšlí se, jak realizovat Until Dawn 2

Díky nečekanému zájmu.

Uvažovat Sony trochu taktičtěji, pokud by si schovala některé letní hry na podzim, nikdo by ji nyní neomlacoval o hlavu, že nemá žádné velké exkluzivity.

Jednou z nich byl i srpnový hororový interaktivní film (recenze, Alza.cz), jehož autoři ze Supermassive Games se nyní vyjádřili na konto prodejů a příštích projektů.

"Until Dawn rozhodně překonalo prodejní očekávání. Sám za sebe mluví i fakt, že řada významných obchodních řetězců hlásila, že mají v úvodních týdnech vyprodáno," uvedli v rozhovoru pro PlayStation LifeStyle.

Tohle ještě není jasným důkazem, že se něčemu dařilo, mohla za tím být jen špatná práce, resp. špatný odhad nákupčích, kteří hře dopředu moc nevěřili a objednali tak méně kusů, než nakonec potřebovali.

Ve studiu prý aktuálně probíhají interní diskuse, o čem by mohlo být Until Dawn 2, protože je zjevné, že to nemůže být pokračování v pravém slova smyslu, s tím samým hrdinou čelícím té samé hrozbě jako v jedničce. Ani to nemohou být vedlejší příběhy, jelikož všichni takoví kandidáti jsou v příběhu mrtví.

Supermassive Games proto zkoumají jiné cesty, jak by tento problém mohli obejít. Další možností do budoucna je prý něco hratelnostně podobného jako Until Dawn, ale v jiném žánru.

Read this next