If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 22. října

OST k Halo 5 zadarmo, rekord v Mariovi, největší hráč NBA 2K16 nebo speciální Fallout ovladač.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Chcete si poslechnout kompletní soundtrack k vycházejícímu Halo 5: Guardians a navíc zcela zadarmo a legálně? Můžete tak učinit přímo na tomto odkazu.

- Byl překonán světový rekord v rychlosti projití klasické hry Super Mario Bros. Ano, i u takhle staré hry se lidé neustále snaží překonat rekordy. Rekordní speedrun je tedy na 4 minutách a 57,627 sekundách a na celou tu šílenost se můžete podívat na tomto videu:

Cover image for YouTube video(4:57.627) Super Mario Bros. any% speedrun *Former World Record*

- Když už jsme u těch rekordů, Steam zase překonal svůj v počtu hráčů hrajících současně. O víkendu, konkrétně v neděli 18. října, bylo na Steamu online hodně slušných 10,761 milionů PC hráčů. Poslední rekord byl o více než 700 tisíc lidí nižší.

- Podívejte se na smutný a depresivní příběh největšího basketbalového hráče v NBA 2K16. Jenom upozorňujeme, že je to skutečně velmi depresivní dokument.

Cover image for YouTube video30 FOOT PLAYER IN THE NBA | TALLEST PLAYER EVER!! | NBA 2K16

- Pokud je mezi vámi ještě někdo, kdo hraje Star Wars: The Old Republic, tak jsme asi zaznamenali, že vyšlo nové DLC s názvem Knights of the Fallen Empire. DLC přidává spoustu věcí, jejichž seznam si můžete přečíst zde, ale mezi hlavní patří nová příběhová linka, zvýšený level na 65 a pokud začnete hrát od začátku, na level 60 se dostanete snadno jen hraním příběhových misí. Možná čas naskočit?

- Evropské data centrum pro Final Fantasy 14 je spuštěno a automaticky se do něj přesouvají data. Ve videu na Facebooku nám to řekl sám producent.

- Takhle vypadá oficiální Fallout ovladač k Xbox One. Blbou zprávou je, že se líbil spoustě lidí a na Bethesda storu je už beznadějně vyprodaný.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments