Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 23. října

DLC do Until Dawn jako FPS, Resident Evil HD s původním dabingem nebo zabití Oryxe v Destiny jen ve dvou.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Crowfundovaně zaplacený indie horor Asylum, na kterém se dělá už od roku 2009, má nový trailer. Ukazuje intro hry a vůbec to nevypadá špatně.

Watch on YouTube

- Until Dawn by mělo mít speciální přídavek, který hru promění na střílečku z vlastního pohledu určenou pro virtuální realitu k PlayStation. Sice to zní jako šílený výmysl, ale podle zdrojů Destructoidu je to skutečně pravda. DLC se bude jmenovat Rush of Blood a budete sedět v pohybujícím se důlním vozíku a střílet. Jako ve starých on-rails akčních hrách.

- Mod, který přidává do Resident Evil HD Remaster původní dabing, je hotov. Podle všeho to bylo opravdu hodně práce, ale na ukázku výsledku se můžete podívat tady:

Watch on YouTube

- Tvůrce XCOM vydává příští týden novou strategickou hru. Jmenuje se Chaos Reborn, vznikla také kvůli crownsourcingu a nějakou dobu už je na Steamu jako Early Access titul. 26. října ale vychází oficiálně. Tady je launch trailer:

Watch on YouTube

- Sherlock Holmes: The Devil's Daughter vyjde na jaře 2016. Osmý díl v sérii je oznámen pro PS4, Xbox One a PC. Obsahovat bude pět případů k vyřešení v otevřeném viktoriánském Londýně.

- Tohle je další důkaz, že Destiny hrají skuteční machři. Už se totiž podařilo zabít Oryxe, nejtěžšího bosse v novém raidu určeném pro šest lidí, pouze ve dvojici. Na video, jak to dokázali, se můžete podívat tady:

Watch on YouTube

Read this next