If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 2. listopadu

Prodeje MGS 5, EA věří SW Battlefrontu osud Rime nebo Star Wars trailer vytvořený v Destiny.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Star Wars Battlefront bude mít asi dobrá čísla předobjednávek, protože EA oficiálně zvýšilo předpokládané prodeje na 13 milionů kusů do konce března. Je to o tři až čtyři miliony více, než byl jejich původní předpoklad pro své investory.

- Chtěli byste vidět trailer na Star Wars: The Force Awakens předělaný v Destiny? Není problém, tady je:

Cover image for YouTube videoThe Force Awakens Trailer - Remade in Destiny

- Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain byl relativně úspěšný. Hry se prodalo 5 milionů kusů, což je na stealth titul opravdu hodně. V součtu jsou jak fyzické, tak digitální kopie zakoupené do 30. září. Čísla oznámilo samotné Konami.

- Jak vypadá Shenmue 3 po třech měsících práce? Nové screenshoty ukazují, že se o něco zlepšil vizuál. Dalších pár obrázků uvidíte zde.

- Co bude v listopadu v rámci PlayStation Plus? Na PS4 si budete moct zdarma stáhnout The Walking Dead: Season Two a Magicka 2. Na PS3 bude zcela zdarma Mass Effect 2, Beyond Good and Evil a na PS Vita inviZimals. Dragon Fin Soup pak bude jako cross-buy pro všechny tři platformy.

Cover image for YouTube videoPlayStation Plus Free PS4 Games Lineup November 2015

- Ačkoli se na Paris Games Week 2015 na konferenci Sony ani zmínkou nemluvilo o PS4 exkluzivitě Rime, je prý pořád ve vývoji a hra zrušena nebyla. Rime má být dobrodružná hra v otevřeném světě hodně připomínající ICO a odhalena byla na gamescomu 2013, ale od té doby po ní nebylo ani vidu ani slechu. Shuhei Yoshida ze Sony ale říká, že se na hře stále pracuje.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments