Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrci Just Cause 3 si jsou vědomi problémů

Prosí o čas a zpětnou vazbu.

Češka Petra Opelová je tím, komu v těchto dnech na hlavu padají četné stížnosti na technickou kondici Just Cause 3. Netýkají se však zdaleka každého, např. náš recenzent Michal Jonáš hlásí, že mu PC verze i na starší GeForce po úvodních hodinách šlape naprosto bezproblémově.

Zmíněná slečna už delší dobu pracuje v Londýně jako komunitní manažerka u vydavatele Square Enix, takže právě zažívá rušné dny a vypustila k ožehavému tématu následující prohlášení:

"Jsme si vědomi toho, že některé z vás trápí určité technické potíže, které momentálně řešíme a jsme plně odhodláni, abychom vám poskytli co nejlepší možný herní zážitek. Ráda bych vám sdělila, kdy přesně patch vyjde a co bude opraveno, ale na to je nyní, pouhý den po vydání, zatím příliš brzy. Do rozsáhlého herního světa se připojuje ohromný počet hráčů a monitorujeme veškerá data, která nám z toho vylézají. Vývojáři potřebují čas, aby zrekonstruovali některé problémy a vytvořili jejich opravy."

Opelová také nezapomněla uvést, že Just Cause 3 obdrželo v recenzích od některých médií vysoká hodnocení a že si užívají neuvěřitelná videa, která komunita vytvořila. Jejich cílem prý je, aby se při hraní každý usmíval a bavil se. Just Cause 3 pro PC, PS4 či X1 si můžete pořídit na Alza.cz.

Watch on YouTube

Read this next