Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Stahujte demo WRC 5 či oceňovaný reboot XCOM jen za dvacku

Firaxis v Humble Bundle.

Jaká to náhodička, že zrovna krátce před příjezdem Sebastian Loeb Rally Evo si Kylotonn vzpomněli na své říjnové závody WRC 5 (Alza.cz), ke kterým vypustili dodatečné hratelné demo. Má 2,3 GB a je dostupné pro PS4 a pro X1.

Své řidičské dovednosti otestujete s vozem Hyundai i20 WRC, který patří závodníkovi Thierrymu Neuvillemu, na dvou vyzývavých tratích: na technicky náročném namrzlém asfaltu etapy Sisteron-Thoard z Rally Monte Carlo a pak na prašných lesních cestách z Coates Hire Rally Australia.

Taktičtěji orientovaní hráči zase uvítají akci Firaxis Humble Bundle, která navnadí na brzký příchod XCOM 2. Obsahuje totiž na nejnižší úrovni od pouhých 25 Kč plnou verzi rebootu oceňované strategie XCOM: Enemy Unknown z roku 2012 (nikoli starý originál), což je od vydavatele 2K nečekaný, milý krok. Za stejných pár korun dostanete i Civilizaci 3 v kompletní edici, Sid Meier's Pirates a Ace Patrol Bundle.

Vyplatí se však vytáhnout alespoň 250 Kč, abyste dostali i pokračování XCOM: Enemy Within, Civilizaci 4 a 5, Starships či DLC do XCOMu. Nejvyšší hranici, aspoň 370 Kč, zastupuje Beyond Earth se slevou na datadisk Rising Tide. Pořídíte zde.

Read this next