Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Natočili jsme 12 minut Homefront: The Revolution

Z co-op MP + nový trailer.

Do ulic Philadelphie kontrolovaných severokorejskými vojáky, což trochu připomíná Half-Life, se budete moci vydat i vy. Už zítra totiž začne uzavřená multiplayerová beta Homefront: The Revolution (Alza.cz) a později, někdy před květnovým vydáním pro PC/PS4/X1, ji bude následovat otevřená beta. Eurogamer měl možnost se ji zúčastnit v předstihu a natočil 12 minut z hraní co-opu nehotové verze:

Watch on YouTube

Tento Homefront se odehrává v otevřeném světě, který je držen pohromadě lineárnějšími levely. Musíte se spíš soustředit na holé přežití, než na prostřílení se hordou nepřátel, protože ti zde disponují značnou technologickou přesilou.

V MP režimu nazvaném Resistance se studio Dambusters pokouší o jiný typ zážitku, než jaký je běžný na přeplněné PvP scéně: je to sbírka kooperativních misí s persistentním levelováním a prošpikované RPG prvky. Nejprve si vytvoříte svou postavu a vyberete si startovní perk, např. lékárník oživí spojence. Naučení se týmovým povinnostem prý vyžaduje čas, ale později už budete označovat cizí hlídky a vozidla levou zadní, zatímco váš kolega hledá náboje.

Watch on YouTube

Po skončení mise si můžete koupit balíčky se speciální výbavou buď za herní měnu nebo za skutečné peníze, aby se vše odemknulo rychleji. Tvůrci se samozřejmě jako vždy dušují, že vše je navrženo tak, aby nebylo možné si koupit vítězství. Hra má být jinak podporována DLC obsahem minimálně po dobu jednoho roku - okolo nový trailer s obrázky, vše o Homefront The Revolution v kompletním zpravodajství:

Read this next