Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 6. dubna

Zlaté Nintendo, IKEA na Steamu nebo další animák k Overwatch.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Na Steamu už najdete i IKEA. Ano, slyšíte správně, IKEA. Společnost totiž spustila Kitchen VR, což je speciální aplikace určená pro virtuální realitu. Můžete tam prozkoumat pár kuchyní, měnit barvy a dokonce měnit perspektivu dospělého a dítěte.

- Ve velkém dubnovém updatu The Division bude konečně opraven proslulý batohový bug. Když hráči vytvořili high-end batoh, bug způsobil, že se nemohli zalogovat do hry. Ubisoft konečně přišel na to, co tento bug způsobovalo.

- Takhle vypadá klasická Nintendo konzole v hodnotě 5000 dolarů. Je pokryta 24 karátovým zlatem. Existuje celkem deset kusů, takže pokud máte spoustu peněz a nevíte co s nimi...

- Na PS4 a Xbox One verzi Smite vyjde patch, který aktivuje možnost 60fps. V současnosti hra běží na 30fps.

- Do Heroes of the Storm přichází postava Tracer, kterou znají všichni hráči Overwatch.

Watch on YouTube

- Motocyklistická akční hra Road Redemption má vyjít na PC toto léto. Řekli to vývojáři na své Kickstarter stránce. Stále se také pracuje na Wii U verzi, jejíž vývoj ale bude trvat déle než PS4 a Xbox One verze hry.

- Pro milovníky rugby byly zveřejněny první záběry z Rugby Challenge 3 pro PS4 a Xbox One.

Watch on YouTube

- Blizzard umí filmečky. Dokazuje to druhým animovaným kraťasem k Overwatch s názvem Alive.

Watch on YouTube

Read this next