Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 15. dubna

Legrace s Alzou.cz, přechod designéra Diablo 3 do Obsidianu nebo velmi dojemné herní video.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Chcete Xbox One za pouhých 6600 Kč? Máte možnost, ale zbývá jen několik posledních kusů zde. Zdarma navíc dostanete Xbox One edici Minecraftu. Pokud to nestihnete, ještě je tu PlayStation 4 za také velmi pěknou cenu 8490 Kč.

- Když už jsme u Alza.cz, ta očividně ví, co doporučit jako vhodné příslušenství ke hře Doom:

- Do Far Cry Primal si již můžete stáhnout Survival Mode a 4K textury. Survival Mode je přídavek zdarma na všechny platformy a 4K textury si mohou užívat hráči na PC. Tady máte shrnutí všeho, co patch do hry přidává i co opravuje. 4K Ultra-HD pack má 3,5 GB.

- Byl překonán světový rekord ve speedrunu Super Mario Bros. Tenhle týpek se dostal pod pět minut.

Watch on YouTube

- Hlavní designer Diablo 3 se rozhodl odejít z Blizzardu a přejít do Obsidianu. To, kde začal Leonard Boyarsky pracovat vyšlo najevo až díky tomuto Facebook postu. To, že zamířil do Obsidianu není zase tak šokující, protože pracoval na prvních dvou Fallout hrách a se spoustou lidí tam se osobně zná.

- Indie hře Enter the Gungeon se velmi daří. Prodává se teprve od minulého týdne a podle vývojáře se dostalo k lidem už přes 200 tisíc kusů. Jde o kooperativní náhodně generovanou akci, takže se dá hrát donekonečna.

- Podívejte se na jedno hodně dojemné, s hrami spojené video. Může hraní vyvolat "spirituální zážitek"?

Watch on YouTube

Read this next