Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Homefront: The Revolution ve světě: jen průměrné známky

Přehled recenzí + HW zkušenosti.

Člověk, který minulý týden ve svých negativních dojmech tipoval, že hra bude v médiích dostávat 5/10 či 6/10, se naprosto přesně trefil.

Právě vycházející FPS Homefront: The Revolution (Alza.cz) si z dnešních recenzí ve světě odnáší pouze průměrné známky, jak shrnuje OpenCritic. Z něj vylézá průměrné hodnocení ze všech recenzí 50%, zatímco z MetaCritic malinko vyšší 57%:

Horší je, že ani ten slibovaný patch 1.02 moc nevylepšil technickou stránku a výkon hry, která asi ještě měla nějaký čas zůstat ve studiu. Zjistil to dnes, v den příchodu na americké pulty, kolega David Scammell, který se podivuje nad špatnou optimalizací PS4 verze. Jinak by prý teoreticky mohlo jít o celkem příjemnou záležitost.

Co se týče PC verze, dle PCGamesN má být docela uživatelsky nepřívětivá (např. vyžaduje restart při každé změně nastavení grafiky). Na sestavě s Intel i7 3770k @ 3.50 GHz, 16 GB RAM a ATI Radeon HD 7970 šlape na vysoké detaily v 30+ fps a na nízké detaily 50 fps, ačkoli mezi nimi prý není moc viditelných vizuálních rozdílů.

Naší recenzi Homefront si přečtete už zítra a dopředu můžeme naznačit, že to nedopadne moc dobře... Níže ještě čerstvý startovní trailer:

Watch on YouTube

Read this next