Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co se bude dít v Destiny 2? Výrobce hraček prozradil, co neměl

Cabalové nejspíš provedou invazi na Tower.

V roce 2017 budou k dostání hračky vycházející z Destiny od Mega Blocks. Společnost už zveřejnila, co plánují v tomto roce vydat a jak se zdá, mohlo by jít o docela zásadní spoilery o tom, co se bude dít v Destiny 2.

Jednotlivé připravované sety mají poměrně detailní popisy, ze kterých vyplývá, že by měly probíhat souboje s nepřátelskou frakcí Cabal přímo v Tower, tedy v místě, kde byli doposud hráči v bezpečí. Právě zde spolu tráví čas mezi misemi, připravují si vybavení a nakupují předražené věci od Xúra (ano, pokud nehrajete deset hodin týdně, jsou předražené a basta).

V popisku u Cabal Bruiser setu je například naznačeno, že se Lord Shaxx připravuje bojovat s Cabal Red Guard v hangáru Toweru. Znamená to snad, že Destiny 2 začne tím, že proběhne invaze?

Zajímavé také je, že tyto Mega Blocks sety jsou již ve výrobě, což by mohlo znamenat, že odhalení Destiny 2 nemusí být úplně daleko.

Activision bude 9. února promlouvat o svých finančních výsledcích s investory, takže je možné, že se něco o existenci Destiny 2 dozvíme tehdy.

Read this next