Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zdarma Season Pass do Star Wars Battlefront

Dočasná akce.

To, co běžně stále stojí osm stovek (Alza.cz), dali nyní EA k dispozici zdarma. Jde možná o takovou přípravu na listopadové uvedení druhého dílu.

Season Pass pro první Star Wars Battlefront lze volně získat do verzí hry pro Xbox One a PlayStation 4. Na konzoli Microsoftu je potřeba mít Gold účet, kdežto PS Plus k obdržení přídavků nutné není, zato k hraní online však ano.

Stačí jít na příslušnou produktovou stránku Season Pass na PS Store či Xbox Store a kliknout na "koupit", čímž se přidá do vaší knihovny. Samotný download můžete provést kdykoli později, jen je samozřejmě nutné vlastnit základní SWBF.

Koho by snad zajímala Ultimate edice jedničky a měl by Gold účet na Xbox Live, může využít slevy na přibližně sto korun zde.

Výše uvedený Season Pass poskytuje nárok na čtyři přídavky: Death Star, Outer Rim, Bespin a Rogue One: Scarif. Vedle toho v sobě skrývá šestnáct dalších MP map, celkem osm hrdinů a čtyři další herní režimy. EA nesdělili, do kdy akce platí, ale natrvalo to určitě nebude.

Read this next