Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází motokrosové závody MXGP PRO

+ startovní trailer.

Společnost Milestone s potěšením oznamuje, že MXGP PRO pro PlayStation 4, Xbox One a PC je v prodeji (Alza.cz). Od pátku si uživatelé mohou koupit také DLC MXGP PRO - Credit Multiplier, které jim pomůže s postupem hrou a násobením kreditů, offline i online, a to na konci každého závodu v každém režimu.

Tyto nové motokrosové závody u nás distribuuje Comgad s doporučenou cenovkou 1799 Kč u konzolovek a 1399 Kč u počítačové verze. Startovní trailer:

Watch on YouTube

"Jedinečný a podmanivý zážitek, který splní očekávání celé komunity, od těch nejnáročnějších nadšenců až po širokou veřejnost. Můžete si vybrat Extreme Career, kde jsou veškeré možnosti závodu zcela blokovány kvůli extrémnímu profesionálnímu zážitku, anebo si zvolte Standard Career a užijte si hru s kompletně nastavitelnými možnostmi, naučte se stoupat výš a výš, dokud nebudete připraveni čelit oficiálním motokrosovým šampionům. Nezáleží na tom, kdo jste - ať už profesionální virtuální závodník, nebo jen fanoušek strojů na dvou kolech - buďte připraveni na větší porci zábavy než kdy dřív," praví tiskovka.

Všichni hráči, kteří si koupí MXGP PRO, budou mít přístup k následujícímu:

  • Všechny oficiální tratě, motorky a závodníci ze sezóny MXGP 2017.
  • Nový systém Bike Set-Up, přepracovaný podle toho, čemu vývojáři z Milestone říkají mechanický přístup, který hráčům umožňuje nastavit si každý parametr motocyklu na skutečné hodnoty a metriku.
  • Realistický přístup k fyzice, velkolepé pohyby a přepracovaný systém úchytů, kolizí a chování ve vzduchu.
  • Realističtější pohyb závodníků integrovaný do motorky a ovlivněný dopadem na různé terény.
  • Cvičiště Compound o rozloze 1 km², kde hráči mohou volně jezdit nebo závodit proti umělé inteligenci a cvičit se na dvou různých tratích, jedné pro Supercross a druhé pro Motocross.
  • Inovativní výuka - samostatný herní režim pro ty, kteří chtějí zlepšit schopnosti svého závodníka a zaměřit se na hlavní aspekty motokrosové disciplíny: ovládání ve vzduchu, zalamovačky, jízdu v mokru, rozjíždění se a brždění.

Read this next