Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

České hardcore RPG Lost Hero vstupuje do Early Access

Inspirace Dark Souls.

Temné akční RPG Lost Hero přechází do další fáze vývoje a je nyní k dispozici v rámci předběžného přístupu. Debutový titul českého nezávislého studia GoldKnights se také dočkal příběhového a gameplay traileru níže.

Lost Hero je temné akční RPG inspirované japonskou sérií Dark Souls (Alza.cz). Jako vyhnaný hrdina budete bojovat proti temným silám chaosu ve světě zmítaném nekonečnou válkou. Alfou a omegou hratelnosti jsou akční souboje a drsní protivníci, hra ovšem nezapomíná ani na nápadité úrovně plné skrytých pokladů, důmyslný levelovací systém a crafting.

Watch on YouTube

Early Access verze v tuto chvíli nabízí několik úvodních úrovní o dvou obtížnostech, bossfight a sólo globální žebříčky. Celkem jde o zhruba 10 hodin herního obsahu, který bude v průběhu vývoje postupně bobtnat. V blízké době se také počítá s kooperativním multiplayerem pro dva až čtyři hráče.

Digitální verze Lost Hero je aktuálně dostupná na oficiálních stránkách za 20 eur či na Xzone.cz za 499 Kč. Zájemci si také mohou nadále vyzkoušet bezplatnou ukázku po registraci na stránkách Lost Hero.

Watch on YouTube

Read this next