Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další WipEout, Batman a Rainbox Six?

Registrace domén a životopis.

Sony pracuje na dalších dílech oblíbené série WipEout? Minimálně si zaregistrovali domény s názvy, které by něco takového mohly naznačovat.

Už v listopadu 2010 si zaregistrovali doménu s názvem WipeoutTrinity.com a minulý měsíc potom další s názvem Wipeout2048.com. Na PS3 naposledy vyšlo WipEout Fury.

Spekuluje se, že WipEout Trinity by mohla být kolekce předchozích dílů předělaných do HD rozlišení. WipEout 2048 by zase mohl být titul na připravovaný handheld nové generace NGP.

Zajímavé domény si také nechal zaregistrovat Warner Bros. Ti mají ve svém držení názvy domén GothamCityImpostors.com, GothamRogues.com a TheGothamRogues.com. Není to poprvé, co si registrují názvy spojované s Batmanem. Už v polovině dubna zaregistrovali BatmanRedHoods.com, BatmanKnightFell.com, BatmanImpostors.com a BatmanHush.com.

Spekuluje se, že domény by mohly mít něco společného s Batman titulem na Xbox Live Arcade, na kterém by měl Warner podle všeho pracovat. O tom se mluví už od února tohoto roku.

Třetí herní sérií, o které se mluví, je taktická FPS akční série Tom Clancy's Rainbow Six. Herní vývojář Sean Popejoy totiž ve svém životopisu na serveru LinkedIn říká, že pracuje na vývoji audionástrojů pro demo k titulu Rainbow Six (2011) od Ubisoftu. V minulém roce si navíc Ubisoft podle všeho zaregistroval doménu www.rainbowsix-bd.com.

Read this next