Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další případ L.A. Noire v červnu

A shrnutí verdiktů ze světa či nárůst akcií 2K.

Reklama obchodního řetězce Best Buy předčasně prozradila první stažitelný přídavek pro detektivku LA Noire. Jmenovat se bude Nicholson Electroplating Arson Case a zdarma k němu bude mít přístup prvních pár zákazníků, kteří si LA Noire pořídili při půlnočním prodeji v Best Buyi.

K dispozici by přídavek měl být od 21. července, kdy se objeví zároveň na Xbox Live a PlayStation Network. Rockstar zatím oficiální cestou mlčí, detaily o náplni i ceně zřejmě hodlá odtajnit až později - například na letošní E3.

Na internetu už se také objevily další recenze ze světa: Giant Bomb dal hře 100% stejně jako 1UP nebo Videogamer. Incgamers, italský Multiplayer, britský Play, Gametrailers, Atomicgamer, švédský Gamereactor, Gamespy, italský Eurogamer, Destructoid, Joystiq či Gamespot všichni hodnotí alespoň 90% nebo o pár čísel výše. IGN dalo hře 85%, časopis Edge 80% a stejně také britský Eurogamer.

Šéf vývojářů Team Bondi v rozhovoru s Gamespotem prozradil, že podle původních plánů mělo L.A. Noire zabírat až šest disků na Xboxu 360. "Dalo nám hodně práce, abychom se vešli na tři xboxové disky a jeden Blu-Ray," řekl Brendan McNamara. "Jde o největší mapu města, jakou jsme my nebo Rockstar kdy udělali. Je tam spousta detailů a nahraných dialogů."

Okamžitě po vydání hry také mateřské firmě Rockstaru, vydavateli Take-Two Interactive, rapidně stouply akcie na amerických burzách. Během dne se vyšplhaly až o 10% výš a nakonec skončily na +7,75%, což je nejvíc za poslední tři roky.

Read this next