Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Natal nás "překvapí"

Různorodostí zážitků hned při startu.

Ředitel produktového managementu pro Xbox 360, Aaron Greenberg z Microsoftu, řekl, že Natal hráče překvapí. A nejen v prvním roce, ale i dlouho poté. Potenciál je prý ohromný.

"Potenciál je ohromný a my plánovali portfolio léta dopředu. Myslím, že lidé budou překvapení různorodostí zážitků již v prvním roce. Krása Natalu je v tom, že si může tyto zážitky užít každý - muž, žena, mladý či starý."

"Ať už to bude herní nebo lifestylový zážitek, vždycky při designu myslíme na to, aby se před kameru mohl postavit kdokoliv a začít si užívat po několika vteřinách."

A jako perličku si Greenberg neodpustil malé rýpnutí do Sony: "Jasně, mohli jsme mít pohybové ovladače, kdybychom chtěli, ale to jsme nechtěli. My jsme tým, který sází na velké věci. Natal je velkou sázkou a myslím, že to změní všechno".

Můžeme tedy z řeči pana Greenberga vyčíst, že pro Natal nebudou vycházet příliš násilné hry? Ostrouhají tak hardcore hráči, nebo se pro ně také plánují dospělejší tituly? Napovědět může i speciální Natal konference na E3, která je přístupná všem, bez rozdílu věku. Narozdíl od klasické Xbox konference, která je pouze 18+...

Read this next