Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nejvíce stahované hry na PSN a Xbox Live

Americké hitparády z měsíce února.

V rámci počítání měsíce února a amerického regionu se mezi nejžádanějšími hrami ke stažení objevila samá dobře známá jména.

V případě služby PlayStation Network (PSN) se nejúspěšnějšími tituly staly Marvel vs Capcom 2, Hustle Kings a dvojice Final Fantasy VIII a Final Fantasy VII. Není přitom bez zajímavosti, že oba klasické hity z Final Fantasy série vévodí tabulce nejžádanějších PSP produktů ke stažení pro rok 2010, jak ostatně naznačuje tenhle souhrnný žebříček. Vrátíme-li se ovšem zpátky na PSN a jeho využití také skrze majitele konzole PS3, zbývá připomenout, že v březnu se tu mohou těšit na Mega Man 10, Feeding Frenzy 2, či Wakeboard HD. Více si o tématu můžete přečíst na serveru Gamasutra.

Ze stejného zdroje je ostatně pohled i na nejžádanější hříčky ke stažení v rámci služby Xbox Live. V únoru se tady objevilo šest nových věcí, jako Darwinia+, z nichž hned pět získalo na serveru Metacritic souhrnné hodnocení vyšší, než 79%. Mezi únorové hity pak lze zařadit např. Battlefield 1943, Trials HD, TMNT Re-Shelled a také Duke Nukem 3D. Více se opět můžete dozvědět na serveru Gamasutra.

Read this next