Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA mají vlastní herní pořad

Jmenuje se PWNED_.

EA začíná "fušovat" do práce herním novinářům vlastním pořadem s názvem PWNED_. V pilotním dílu se můžete podívat za oponu tvorby hraného Power Struggle traileru pro NFS: Hot Pursuit (recenze 8/10), kde se policie nahání s rychle jedoucím podezřelým. Tento trailer sice od fanoušků příliš pochvalných reakcí nesklidil, alespoň je vidět, že při natáčení byla zábava.

Krátce se také setkáte s herci Emmou Watson a Rupertem Grintem z Harryho Pottera, kteří povídají o Harry Potterovi. Ten má kromě nového příběhu, který v knize nenajdete, nabídnout vylepšené technické zpracování včetně podpory pro Kinect. V magazínu PWNED_ dále uvidíte rozhovor s producentem Fight Night Brianem Hayesem, který odpovídá na počítačem kladené otázky.

Hororem posedlé diváky určitě potěší interview s Ianem Milhamem, výtvarným vedoucím Dead Space 2. V něm se dozvíte kromě jiného, že hlavní hrdina ve druhém díle bude mluvit, což se Gordonovi Freemanovi z Half-Life za celé ty roky nepodařilo ani jednou. Další část magazínu je věnována EA SPORTS Active 2 a to konkrétně praktickým zkušenostem moderátora pořadu Matta, který si to rozdá s Victorií Pendleton v závodech na horských kolech. Jen dodám, že Victorie je v tomto sportu světovou šampionkou. Na pořad se podívejte tady.

Musím přiznat, že PWNED_ je pro mě příjemným překvapením. EA přišlo s originálním pořadem, který hráčům ukazuje zajímavosti a novinky ze zákulisí vývoje svých her způsobem, který není vtíravý a má rozhodně šanci zaujmout. Další díl bude následovat 17. prosince. Těšíme se.

Read this next