Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Stahujte demo Duke Nukem Forever

Už je na Steamu i Xbox Live Marketplace.

2K Games na diskusních fórech oznámili, že na Xbox Live Marketplace už je ke stažení hratelné demo Duke Nukem Forever. Prozatím je určené jen majitelům zlatého účtu, má 1,53GB a stáhnout si jej můžete odsud.

Konkrétní datum vydání demoverze na PlayStation Network zatím není známé, ale 2K Games prý pracují se Sony na tom, aby demo nabídli ke stažení co nejdříve.

Před pár minutami se hratelné PC demo objevilo také na Steamu. K rozjetí hry budete potřebovat minimálně dvoujádrový procesor Core 2 Duo 2.0GHz nebo Athlon 64 X2 o stejné frekvenci, 1GB operační paměti a grafickou kartu GeForce 7600 nebo Radeon HD 2600.

Hra běží na Windows 7, Vista nebo XP, nepodporuje ale 64bitové XP. Společně s PC demoverzí se vám stáhnou také aktuální verze DirectX, C++ 2005 a C++ 2008 Redistributable knihoven a pokud používáte procesor od AMD, tak i utilitku AMD Dual Core Optimizer.

Připomeňme, že demoverze Duke Nukem Forever vyšla poprvé už 3. června, tehdy ale byla k dispozici jen členům placeného Duke's First Access Clubu neboli hráčům, kteří si předobjednali plnou verzi nebo zakoupili jiné dřívější produklty od 2K Games.

Read this next