If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Termín Diablo 3 oznámíme brzy, slibuje Blizzard

Snaží se žehlit nešťastné výroky.

Nedávno jsme psali, jak komunitní manažer Blizzardu krotí nadšení svých herních oveček. Na oficiální komunitní stránky společnosti Blizzard se poté přihlásil i vedoucí herního projektu Jay Wilson, aby vše trochu vyžehlil. Slíbil fanouškům, že hned, jak bude datum prodeje známé, oznámí je na stránkách. A nemělo by to prý dlouho trvat!

Jeho kolega Bashiok si podle něho minule evidentně dělal legraci a prý nic není vzdálenějšího pravdě, než aby fanoušci snížili svá očekávání. "Myslíme, že Diablo 3 si zamilujete," píše dále Wilson. "Datum prodeje očekávejte v blízké budoucnosti. Jak vidíte, neříkám brzo, takže si z vás neutahuji. Ale přesné datum budete znát ve chvíli, kdy je budu znát já."

Vývojářský tým si prý práci na hře užívá, přičemž ji odlaďuje, odstraňuje chyby a optimalizuje. Protože od pondělka se na hru vrhnou betatesteři, tvrdí Wilson, že i oni uvidí, jak je hra v dobrém stavu.

Spíše než k Shymalanovým filmům pak hru přirovnal k trilogii Evil Dead! "A mimochodem," dodal Wilson nakonec, "chceme, abyste vůči Diablo 3 a hrám od Blizzardu měli velká očekávání. Díky tomu ze sebe vydáme to nejlepší. Kdyby Diablo 3 nedosahoval úrovně předchozích dílů, ani ho nevydáme. Takhle uvažujeme a takhle jsme to vždy dělali."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
About the Author

Jan Lipšanský

Contributor

Comments