If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak to bude s vracením peněz za Diablo 3 v ČR?

Vyjádření od ABC Data.

Vlastní zpráva - V Jižní Koreji musí Blizzard po nátlaku úřadů a pod tíhou tamních zákonů vracet peníze za občasné výpadky možnosti hrát legálně zakoupenou hru, jak se zde přetřásalo minulý týden.

Logická otázka, která poté vyvstala, byla: A co v ostatních státech světa, dojde i v nich k nějakému odškodnění majitelů Diablo 3 za startovní potíže? Třeba ne hned refundací celého nákupu, to by bylo přehnané, nýbrž aspoň něčím menším, symbolickým, co hráčům udělá radost za protrpěné noci, typu DLC zdarma? Zatímco na západ od nás to přešli mlčením, český distributor poskytl Eurogameru odpověď.

"Nic takového v rámci oficiální ani neoficiální komunikace ze strany zástupců společnosti Blizzard pro Česká Republiku není na pořadu dne," napsal Pavel Šrůta, produktový manažer společnosti ABC Data, která tu vedle Activisionu distribuuje např. Adobe či výrobce hardwaru.

Jak někdo minule podotknul, otázkou zůstává, kolik hráčů by vlastně takové možnosti využilo, pokud by existovala, když Diablo 3 je u nás dlouhodobě vyprodané (třetí várka dorazí zítra). Závěrem připomenutí měsíc starého podcast-speciálu o Diablo 3:

Download the podcast

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments