Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhalen plán aktualizací The Secret World

Co všechno dostanete za měsíční poplatky?

Krokem číslo jedna v resuscitační strategii Funcomu po propadu hodnoty akcií byla obhajoba měsíčních poplatků, krokem číslo dvě je to, co správně mělo přijít už dávno. A to plán budoucí podpory The Secret World, aby každý viděl, co za své peníze v dlouhodobém horizontu dostane.

Kreativní ředitel a producent Ragnar Tornquist se na blogu zavázal k pravidelnému vypouštění balíčku misí měsíc co měsíc. Mají zdarma přinést nová vyšetřování pro každou existující dobrodružnou zónu ve hře, více akčních i sabotážních misí, včetně namluvených cutscén.

V srpnu budou oznámeny dvě nové rozsáhlé zóny, které spojí první a druhý akt The Secret World a přidají do něj další postavy, zbraně, výzvy či monstra. Ve stejný měsíc se dozvíme něco o prvním raidu a v městech se rozšíří možnosti přizpůsobení hrdinů, kteří obdrží i novou výbavu či oblečení.

Zatím v rané fázi vývoje se nachází PvP dungeon v nějaké geograficky úplně nové oblasti, stejně tak se rodí nástroj pro hledání dungeonů. Jinak Funcom plánuje speciální akce k příležitosti Halloweena a oslavy zimního slunovratu.

Read this next