Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 24. června

Nové Halo nebude součástí nové trilogie, Sony chystá nové verze PS3 a Amazon prodává 2500 next-gen konzolí za minutu.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den obvykle v 7:15 (nebo výjimečně během dne) a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Na oficiálních stránkách Dead Rising 3, zombie hře exkluzivně pro Xbox One, ukázali mapu hry. Zatím se neví, zda je kompletní, ale alespoň z popisu na oficiálním webu to vyplývá.

- Bungie slibuje, že v MMO Destiny nebude možné, aby vám někdo ukradl váš loot, jako to bývá v jiných podobných hrách s persistentním světem. Je to proto, že loot každého bude unikátní a nikdo k němu nebude mít přístup. Což asi znamená, že aukcí jako v Diablu 3 se nedočkáte.

- Painkiller Hell & Damnation má zajímavé DLC, které je už k dispozici na Steamu. Pokud si Heaven's Above DLC nainstalujete, z Painkillera se rázem stane bojovka z ptačího pohledu!

Watch on YouTube

- V Jižní Koreji si nechala Sony zaregistrovat nové modely PlayStation 3. Modely s názvem CECH-4205B a CECH-4205B by měly být modifikacemi klasické Super Slim PS3, což je model CECH-4000. Tyto nové modely mají žrát méně elektřiny a mít lepší chlazení. Čeká nás tedy nová, možná i levnější PS3?

- Phil Spencer řekl, že nový díl Halo na Xbox One nepokračuje v žádné trilogii. Začíná nová sága, což znamená nikdy nekončící sérii. Halo 4 mělo být původně začátkem další trilogie, takzvané Reclaimer Trilogy, kterou ukončí Halo 6, ale zástupci Microsoftu už řekli, že toto neplatí. „Původně jsme mluvili o další trilogii, ale rozšířili jsme ji na ságu."

- I když nemáte přístup do bety DOTA 2, můžete si ji nainstalovat a zahrát. Bez beta klíče se tedy nedostanete do celé hry, pouze do tutoriálu a DOTA TV, ale koupit si klíč na Steamu není problém a stojí pár korun.

- Sony říká, že opravená verze jejich firmwaru 4.45 pro PS3 vyjde ve čtvrtek. Už prý zjistili, proč některým lidem zablokoval konzoli. Snad i našli způsob, jak těm nebohým lidem konzoli zase zprovoznit...

- Amazon se může z chystaného Xbox One a PS4 radovat. V tiskové zprávě oznámili, že minulý týden byl moment, kdy si lidé předobjednávali 2500 kusů konzolí za jedinou minutu. Za minutu! Skladníci Amazonu musejí mít radost...

- Znáte praštěnou hru Surgeon Simulator 2013? A jak by asi vypadala ve spojení s Team Fortress? Takhle nějak. Mimochodem, podporuje i Oculus Rift!

Watch on YouTube

Read this next