Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Na Kickstarteru se objevila survivor FPS s názvem The Long Dark

Hra, ve které musíte přežít apokalypsu od uprchlíků ze známých studií.

Co se stane, když se dají dohromady lidé z Relicu, BioWare, Riot Games a Volition Inc? Založí novou vývojářskou společnost s názvem Hinterland Studio a zamíří na Kickstarter.

Tam teď chtějí získat peníze na svůj první projekt s názvem The Long Dark, což má být FPS hra o tom, co všechno jste schopní a ochotní udělat, abyste přežili.

Hra se odehrává v Severní Americe poté, co nespecifikovaná pohroma zlikvidovala technologickou infrastrukturu a má jít o epizodickou FPS v otevřeném světě, kde jako pilot William Mackenzie musíte udělat všechno pro své přežití - posbírat zásoby, zjistit techniky přežití. A kromě jiného ve hře budou také zásadní volby, které ovlivní zbytek světa. Přeci jen, pracují tam lidé z BioWare...

Hlavním kreativním ředitelem je Raphael van Lierop, který dělá v herním byznysu 13 let a stojí za hrami jako Far Cry 3, Warhammer 40,000: Dawn of War a Company of Heroes.

Na rozjetí projektu potřebují alespoň 200 tisíc kanadských dolarů, zatím jsou na nějakých 116 tisíci a zbývá 9 dní do konce. Kickstarter projekt najdete na této adrese.

Read this next