Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyšla raná verze destrukčního derby Next Car Game

Nástupce FlatOutu se už distribuuje přes Steam + video.

Menší studia pochopila, že poklidné období svátků je ideálním časem pro oznámení něčeho, co by jinak v běžném shonu zapadlo. Netýká se to jen těch ze střední Evropy, jako jsou Warhorse nebo The Farm 51 (viz včerejší They Even), ale i Finů z Bugbearu.

Jako takový vánoční dárek poskytl všem podporovatelům novou zkušební verzi závodně-destruktivní hry Next Car Game, která se považuje za nepřímého nástupce FlatOutu.

Tato tzv. Early Access ukázka obsahuje dvě auta (evropský hatchback připomínající Pepper z FlatOutu a muscle z dřívějšího tech-dema) a trojici tratí (na štěrku, asfaltu a aréna s demoličním derby), které se dají hrát s 2-24 vozy na scéně.

Přestože se tato verze jmenuje Early Access, na Steamu ji zatím standardně nenajdete, což asi zbytečně snižuje počet zákazníků, ačkoli je ke stažení právě z něj. Přístup k Next Car Game se stále dá získat jen prostřednictvím předobjednávky na oficiálním webu, kde byla nedodělaná hra zlevněna z 30 dolarů na 25 dolarů. Po zaplacení obdržíte CD klíč k zadání na Steam.

Video z hraní této nové verze (thx DSOGaming):

Watch on YouTube

Read this next