Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 31. března

Dead Space zdarma, obsah dubnového PS Plus, výdělky GameStopu, Darth Maul v Dark Souls 2 nebo zajímavá adventura na Kickstarteru.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Pokud ještě nemáte Dead Space, asi nejlepší díl z celé série, můžete zamířit na Origin, kde je teď do května zcela zdarma. EA slibuje, že rozdá zdarma v budoucnu více her.

- Na Kickstarteru se objevila velmi zajímavá hra. Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today má být klasická 2D adventura na PC, Mac a iOS, která je o nemoci, jenž dává lidem superschopnosti, ale zároveň je také pomalu zabíjí. Tvůrci potřebují získat 45 tisíc dolarů.

Watch on YouTube

- V rámci amerického PlayStation Plus bude na PS3 zdarma v dubnu Batman: Arkham City a Mercenary Kings na PS4. Evropské PS Plus se dočká také Mercenary Kings na PS4, z PlayStation 3 her získáte zadarmo Pro Evolution Soccer 2014, Sly Cooper: Thieves in Time (půjde i na PS Vita) a Hotline Miami a MotoGP 13 na Vitu.

- Takhle to dopadne, když mají svatbu dva hráči World of Warcraft. Na další obrázky se můžete podívat zde.

- GameStop je zajisté velmi potěšen z nástupu nových konzolí. Měli díky jejich začátku prodeje totiž rekordní ročník s příjmy 9,04 miliardy dolarů. Což je o 1,7 procent víc, než v roce 2011, který prozatím rekord držel. V čistém zisku si za ten rok vydělali 354,2 milionů dolarů.

- Zábavné věci se dějí v Americe. Senátor z Kalifornie Leland Yee, který se neustále snažil prosadit zákon znemožňující přístup malých dětí k násilným videohrám, byl zatčen FBI z podezření z braní úplatků a z korupce. Což by ani nebylo zase tak zábavné, ale FBI ho následně obvinila z dalších činů, mezi kterými je například nelegální obchod se zbraněmi.

- Darth Maul ze Star Wars může být i v Dark Souls 2!

Watch on YouTube

Read this next