Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Drobky o Tales from Borderlands

O odlišnostech postav a propojení se zbytkem série.

Pár hodin po prvních screenshotech přišel producent Adam Sarasohn z Telltale Games s pár doplňujícími detaily o adventuře Tales from Borderlands založené na světě slavné sci-fi série od Gearboxu.

Budete ji hrát z dvou odlišných perspektiv: za Rhys pracujícího pro společnost Hyperion, které je oddaný a plný ambicí, jenže ty byly náhle vykolejeny. A pak za Fionu, což je rychle mluvící umělkyně, která na Pandoře podvedla skoro úplně každého.

Každá z těchto dvou postav má úplně rozdílný pohled na události, které je svedly dohromady. Jedinou cestou k dopátrání se pravdy bude zůstat věrný svému přesvědčení a dělat vlastní rozhodnutí.

Na vašich volbách zde bude stejně jako v The Walking Dead hodně záležet a pomohou vytvořit vaši vlastní verzi příběhu napříč všemi epizodami. Ano, i Tales from Borderlands bude vycházet po epizodách, které se mohou koupit všechny v rámci Season Passu.

Zajímavé jinak je, že předměty, které naleznete v Tales, vám budou dostupné i v jiných částech série Borderlands, což zní jako nějaké propojení s chystaným polopokračováním Pre-Sequel. Pokud ale hrajete Borderlands jen kvůli střílení, prý tato hra nebude pro vás, což zase trochu působí jako absence akčních miniher.

Jelikož o datu vydání se dnes nemluvilo, patrně stále platí ten podzim pro úvodní epizodu, např. pro PS3 (tag pro PS4 hry na oficiálním PlayStation blogu dnes kupodivu chybí).

Read this next