Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Filmeček Starcraft 2: Legacy of the Void v oficiální verzi

Nejrychlejší české zpravodajství z Blizzconu + detaily, obrázky, videa z MP.

Krátce před devátou večerní aktuálně přinášíme renderovaný filmečku ze streamu z Blizzconu. Update 21:20 - nahrazeno oficiální verzí ve vyšší kvalitě přímo od Blizzardu. Nikdo jiný takové filmečky neumí, souhlasíte?

Watch on YouTube

Blizzard jinak na konferenci prohlásil, že půjde o uzavření trilogie Starcraft 2 a že Legacy of the Void bude samostatně spustitelné. Jak známo, budete hrát za Protossy, kteří jsou hodně, ale opravdu hodně naštvaní. Vaším úkolem bude sjednotit jednotlivé roztroušené kmeny Protossů. Termín vydání zatím není znám.

Rozjela se nová homepage se spoustou podrobností o hlavních postavách a nových jednotkách. Součástí bude netradiční nový Archon mód, v němž se dva živí hráči starají o jednu základnu a bojují proti dvěma nepřátelům. Prý to má být výborný způsob, jak se pro začátečníka naučit taktiku od veterána.

Druhým novým MP režim se stane Allied Commanders, kde v kooperaci s kamarádem zažijete hraní s otevřeným koncem. Vyberete si velitele z vaší oblíbené rasy a budete v co-opu válčit v pestrých scénářích, které úkoly působí jako kampaň. Vše s levelováním pro získání přístupu k dalším jednotkám, schopnostem či přizpůsobením.

Závěrem ještě pětiminutová nová videa z hraní upraveného mulťáku za Zergy, Terrany a hlavně za Protossy:

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Read this next