Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Venku jsou rozšíření Far Cry 4 a Alien Isolation

Overrun a Lost Contact.

Existuje solidní šance, že podzimní hry už máte dohrané a jste hladoví po jejich rozšíření, čehož chtějí využít UbiSoft společně se Segou.

Pro Far Cry 4 tak v aktuálním updatu vyšel nový multiplayerový mód Overrun, v němž je klasicky cílem bránit určitou lokaci, zatímco soupeř se pokouší ji dobýt pro sebe. Čím déle máte daný bod v držení, tím více vám naskočí bodů. Na mapě se vždy nachází tři takové lokace, ale v jednu chvíli můžete mít v držení pouze jednu.

S tímto režimem se do hry dostávají i čtyři nové mapy: Waterfront, Training, Steelhead a Reeducation, v nichž využijete novou pouštní buginu, která se hodí pro rychlé přesuny. Balíček je k mání pro držitele Season Pass nebo prodáván separátně, níže z něj nové obrázky. Další vychytávkou je, že v editoru map mohou nyní spolupracovat dva hráči na jednom výtvoru.

Lost Contact je zase čtvrté DLC pro Vetřelce, které přidává nové Salvage Challenge do Survivor módu. Jak už jsme psali dříve, hráč má v něm pouze jediný život na splnění úkolu, za něž dostává odměny a body utratitelné na nové předměty, případně na druhou ukládací pozici. V tomto DLC, které je už ke stažení, se vyskytuje i další postava (Axel) uvězněná na vzdálené části stanice Sevastopol a dostanete se k ní jen při splnění série čím dál těžších úkolů.

Read this next