Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kdy si všichni z vás vyzkouší Battleborn?

+ příběhový režim rozkouskován.

Otevřená beta MOBA/FPS od Gearboxu bude mít nad konkurenční hrou od Blizzardu měsíční náskok. Veřejný betatest Battleborn odstartuje už 8. dubna nejprve na PS4 a hráči na PC/X1 se mohou přidat od 13. dubna (přesné časy zde).

Výborné je, že si v tomto převlečeném demu již hotové hry budete moci bezplatně vyzkoušet všech 25 hrdinů, jejich loot a kompletní vývojový strom schopností. Jinak v něm po downloadu 8-12 GB najdete dvě příběhové epizody a dvojici kompetitivních režimů (Incursion a Meltdown). Výrobce zkrátka dobře ví, že z dosud nepříliš propagovaného projektu toho musí předvést co nejvíce, aby zaujal na přeplněném trhu. Nový příběhový trailer:

Watch on YouTube

Co se týká plné verze Battleborn (Alza.cz, ta začátkem května obsáhne osm příběhových epizod o záchraně poslední hvězdě galaxie plus prolog. Vše má být koncipované po vzoru TV seriálů jako Star Trek či X-Files, každá epizoda se samostatným uzavřeným dějem. Další epizody přibudou až v pěti pozdějších DLC (info), podobně jako tomu bylo u Street Fightera, patrně se nestíhají?

Hra bude i v otevřené betě podporovat split-screen na PS4/X1 (nikoli na PC) a gaučový co-op pro příběhový mód i kompetitivní MP. S parťáky v týmu můžete komunikovat přes zabudovaný hlasový chat a dovoleno bude (vedle náhodného nalezení protihráčů) i vytvoření vlastních zápasů s přáteli, abyste se naučili zacházet se všemi hrdiny. PS Plus nebude vyžadováno, zatímco bez Goldu na Xboxu nevyužijete funkce pro matchmaking.

Read this next