Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Znovuoznámení Sniper Ghost Warrior 3

Bude se lišit od předchůdců.

Polští City Interactive se dnes rozhodli připomenout svou odstřelovací akci, o které víme už dlouho, trailerem, který trochu nelogicky nazvali "odhalovací". Jinými slovy, potřebují, aby se o Sniper: Ghost Warrior 3 začalo půl roku před plánovaným vydáním 27. ledna 2017 (PC/PS4/X1) zase mluvit.

Watch on YouTube

Kdo si hru předobjedná (Alza.cz), získá za odměnu přídavnou singleplayerovou kampaň, ve které bude nová ženská hrdinka. Toto DLC The Escape of Lydia má být o plnění misí zasazených do minulosti, takový prequel pro rozšíření příběhu.

Výrobce třetí díl Snipera popisuje jako nové uchopení série, která neměla ideální pověst, a kolegové z GameSpotu na základě otestování potvrzují, že se opravdu liší od předchůdců. Hra je prý chytřeji navržena, už se jen neposunujete od jednoho cíle k druhému, nýbrž naplno využíváte otevřený svět. Má být jen na vás, jakým stylem úkol provedete, díky čemuž je hratelnost pestřejší. Mise jsou prý designovány tak, abyste museli být chvíli odstřelovač, chvíli válečník a chvíli duch.

Read this next