Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 11. listopadu

Tvorba GIFů na PS4, Overwatch zadarmo nebo DLC zdarma do Mafie 3.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Také The Last Guardian bude mít podporu PS4 Pro. Hra bude podporovat HDR (a to i na PS4), bude mít upscale do 4K z vyššího rozlišení než na PS4 a také lepší framerate.

- Když už jsme u PS4, Sharefactory má update na verzi 2.0. Na PS4 Pro můžete ukládat ve 1080p rozlišení a dělat 4K screenshoty. Jak ukazuje videoprezentace, je tam také umožněno dělat animované GIFy s maximální délkou trvání deseti vteřin.

Watch on YouTube

- Od 18. do 21. listopadu si můžete na PC, PS4 a Xbox One zahrát Overwatch zcela zdarma. Bude totiž probíhat free trial. Nebudou ani žádná omezení v obsahu, hratelných bude všech 22 postav na 13 mapách ve čtyřech herních módech. Také budete levelovat a získávat loot. Pro free trial musíte mít PlayStation Plus nebo Xbox Live Gold.

- Sony představilo nový DualShock 4, který má vojenské maskování. Asi kdybyste chtěli během hraní udělat státní převrat nebo tak něco.

- Mafia 3 má nový patch zlepšující výkon hry a k tomu jako bonus dostanete DLC s oblečením zdarma. Jinak patch zlepšuje odrazy na autech, streaming, framerate na některých systémech nebo některé problémy s audiem.

Watch on YouTube

- Také World of Tanks jsou aktualizované pro PlayStation 4 Pro. Hra má vyšší rozlišení, podporu HDR a stabilnější framerate.

- Firewatch získal free roam mód, který vám umožní zcela volně se procházet po mapě a užívat si prostředí, grafiky a výhledů. Také update obsahuje vylepšení na PS4 Pro - u 1080p rozlišení větší výhled a kvalitnější stíny, u 4K televizí rozlišení 2560x1440p a trochu větší detaily než na PS4.

Read this next