Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Injustice 2 je skoro až RPG, s bohatým přizpůsobením postav

+ bojovník Dr. Fate.

Tak jako každý čtvrtek, ani tentokrát NetherRealm nezapomněli odhalit něco nového o květnové bojovce Injustice 2 (Alza.cz). A nezůstalo to pouze u dalšího bojovníka, kterým je dnes Dr. Fate. Vyznačuje se magickými kouzly a vysokou schopností manévrovat.

Watch on YouTube

Hra totiž obsahuje robustní systém výzbroje, skoro jak v nějakém RPG. Dle lidí, kteří si vše zkusili na GDC, je to nejpropracovanější přizpůsobení postav, jaké v bojovkách kdy zažili.

Novou výzbroj si můžete obstarat dvěma způsoby: buď přepráním soupeřů v online a offline módech, nebo zakoupením tzv. Mother Boxes za zlaťáky vydělané v zápasech.

K obrazu svému si můžete upravit čtyři části těla postav: hlavu, hruď, ruce a nohy (+ někdy i výbavu, např. pistole Harley Quinn). Sesbíraná výzbroj vás vylepší aspoň v jednom ze čtyř ukazatelů: síla, zdatnost, obrana a zdraví.

Vše bude ještě vyšperkované o tzv. augmentace jak v Deus Ex, svázané s některými předměty na vyšším levelu, díky nimž dokážete odolat např. zranění způsobeném prostředí či získávat zkušenosti dvakrát rychleji. Kompletní sety výzbroje, jako kryptonitový obleček Batmana, budou ve hře hodně drahá a těžko k sehnání.

Po vyřešení toho, co na sebe, půjde v Injustice 2 změnit i barevné schéma nebo bojový styl díky vlastnosti nazvané loadout. Stačí si vybrat, jestli chcete Batmana zaměřeného na batarang či obranu. Komu tyto věci nevoní, v Tournament režimu se všichni superhrdinové zresetují na jejich základní parametry, byť si zachovají vizuální přizpůsobení.

Read this next