Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámeno Dark Souls Remastered

UPDATE 3 + trailer, PS4 trilogie.

UPDATE 15:45 - Právě dorazila tisková zpráva od Cenegy Czech s potvrzením všeho vyřčeného o PS4/X1 krabicovce a PC digitálce (Alza.cz), plus dalších pár detailů:

Watch on YouTube

Pouze na PlayStation 4, minimálně v Japonsku bude existovat speciální sběratelská edice s celou trilogií Dark Souls za v přepočtu 450 dolarů:

UPDATE 15:00 - Nintendo právě oficiálně vše potvrdilo. Hra na Switch obsáhne DLC Artorias of the Abyss DLC a nabídne plynulejší framerate i navýšené rozlišení. Vydání opravdu 25. května 2018.

UPDATE 14:00 - Kotaku zaslechlo, že v příštích hodinách bude dnes ve vysílání Nintendo Direct oznámena možnost hrát poprvé Dark Souls na handheldu (Switch). To má vzápětí následovat oficiální ohlášení Dark Souls Remastered pro PC, PS4 a X1, který má mít na svědomí jiná firma.

Remaster má v tom květnu přinést předělané nasvícení a zvuky čerpající z Dark Souls 3, stejně jako zvýšené rozlišení textur. Multiplayer má být rozšířen, aby podporoval hru až šesti lidí souběžně. Bandai Namco jinak prý počítají i s převodem druhého i třetího dílu pro Switch, ale až časem, nikoli souběžně jako trilogii, uvedlo Kotaku

Ilustrace

Původní článek z rána - O možné předělávce prvního dílu série se spekulovalo už před měsícem. Dnes se objevil další náznak toho samého.

Jeden japonský uživatel Twitteru nahodil něco, co působí jako předobjednávková karta z nějakého obchodu.

Na ní se píše, že Dark Souls Remastered vyjde 24. května 2018 pro PlayStation 4. A možná nejen pro ni, vyloženě se nabízí i port pro Switch.

Read this next