If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzeno, Diablo 3 skutečně pro Switch

Ale je daleko.

Ano, soudy vyvozené dle teaseru z minulého týdne se nepletly. Skutečně se připravuje konverze Diablo pro Nintendo Switch.

Blizzard sice pak v reakci na fanouškovské spekulace vypustil obvyklou kouřovou clonu, že "momentálně nemají žádné plány s oznámením hry pro Switch", ovšem co není teď, to se klidně časem může změnit, že.

Důvěryhodné zdroje dnes Eurogameru potvrdily, že port Diablo 3 (Alza.cz) pro tento hybridní handheld je vážně ve výrobě. Nedokázaly nám sice říct, jestli budou obsaženy i datadisky Reaper of Souls a Rise of the Necromancer, ale bylo by překvapením, pokud by chyběly.

Horší zpráva? Do oficiálního odhalení hry prý ještě zbývá dobrých pár měsíců, čili i vydání bude relativně daleko. Naše kontakty obeznámené s projektem prý byly existencí onoho teaseru udiveny, možná totiž přišel příliš brzy.

Fanoušky proto teď může naštvat dlouhé čekání, které ani moc neladí s obvyklou politikou Nintenda, které preferuje oficiální představení her až krátce předtím, než vylezou na trh.

Reakce Blizzardu? To na Twitteru prý byl jen vtip, který měl probudit vášeň příznivců série. Pro tento článek se však odmítl vyjádřit či jakkoli ho komentovat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments