Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fallout 76 asi s ukazateli hladu a žízně?

+ stav vývoje Starfield a TES VI.

Neberte to jako něco potvrzeného, spíš jen malý postřeh fanoušků. Ve videích z Fallout 76 (Alza.cz) se totiž v HUDu vyskytují dva neznámé ukazatele, reportují PCGamesN.

Má se za to, že jde o jídlo a žízeň. Při prozkoumávání západní Virginie tedy na tyhle dvě základní životní potřeby asi budete muset myslet, ostatně jde o survival žánr.

Nebyla by to v sérii nějaká zásadní novinka, ostatně už to bylo v survival režimu Fallout: New Vegas, kde musel hrdina jíst a pít, aby přežil v nelítostné poušti Mojave.

Bethesda jinak v návaznosti na představení hry na své E3 konferenci upřesnila pár detailů k dalším rozpracovaným projektům.

Starfield už prý existuje v hratelné podobě (samozřejmě jen pro vývojáře) a nachází se nyní v plné výrobě, čili tohle ryze singleplayerové sci-fi (ve stylu předešlých her Bethesda Game Studios) určitě vyjde výrazně dříve než The Elder Scrolls VI. To ještě ve výrobě naopak momentálně není, lze to označit spíš jen za pre-produkci.

Technologie pro nástupce Skyrimu prý ještě před dvěmi lety nebyla k dispozici, ale nyní už se dle Todda Howarda "přibližuje".

Read this next