Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Při startu Battlefield 5 má chybět i kooperativní režim

Co v něm tedy zůstane?

Chystané říjnové vypuštění Battlefield 5 (Alza.cz) provází jeden zmatek za druhým. Nejprve to vypadalo, že při startu bude chybět zásadní mód Grand Operations, což posléze EA vyvrátili.

Nyní se zase na oficiální stránce objevila informace, že v době vydání nebude součástí hry očekávaný kooperativní režim Combined Arms, o němž všichni tak vášnivě diskutovali po E3 traileru.

Otázkou zůstává, co tedy ve hře zbyde, a proč vlastně raději není odložená na později. Na druhou stranu budou moci EA takhle říct, že mají velmi bohatý jízdní řád DLC.

Jak se postupem času dozvídáme, hráči Battlefield 5 se od začátku nedočkají například možnosti vizuálně přizpůsobit dopravní prostředky, schopnosti odtáhnout padlé spolubojovníky bokem, ani program o pronájmu serverů (RSP) či Mortar gadget. Až později dorazí také režim Battle Royale, ale ten původně slibován do základu nebyl.

Nejedná se jinak o jedinou hru od EA DICE, která má trochu zpackaný marketing. Francouzká pobočka výrobce včera omylem vyzradila jízdní řád příštích přídavků pro Star Wars Battlefront 2.

Read this next