Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bethesda se omluvila za nekomunikaci okolo Fallout 76

A nastínila prosincové updaty.

Multiplayerová odnož slavného univerza to začátkem měsíce od kritiků i hráčů pořádně schytala za nedodělanost a nevyladěnost, na což se Bethesda teprve nyní rozhodla oficiálně zareagovat.

"Uvědomujeme si, že jste frustrováni a naštváni z toho, v jakém stavu se nyní věci nacházejí, ať už to jsou problémy, na které narážíte při hraní nebo absence komunikace ohledně oprav či aktualizací."

Výrobce zdůraznil, že ticho okolo Fallout 76 (Alza.cz) neznamená, že by se nic nedělo, naopak. Omluvil se a prý chápe, že nešlo o správný přístup, což prý hodlá napravit v lepším přemostění mezi hráči a týmem ze studia.

Odteď se proto budeme dozvídat novinky na pravidelné týdenní bázi, abyste věděli, co se vše chystá a na čem se právě pracuje.

První takovou vlaštovkou jsou informace o zásadní aktualizaci plánované na 4. prosince, zveřejněné na Redditu. Jedná se o zvýšení limitu pro předměty ve skrýši a také o vylepšení stability a vybalancování hry.

Cílem vývojářů je zvýšit limit z 400 na 600, případně i na více, pokud to negativně neovlivní stabilitu hry. Změní se také loot získaný z bossů, resp. jeho rozdělování mezi hráči, v závislosti na jejich obtížnosti a úrovni.

Úpravu doznají i efekty zbraně Cryolator, jak funguje váš C.A.M.P. a řada dalších věcí. Později, 11. prosince, pak vyleze další patch řešící určité potíže v PC verzi, jako je zorné pole výhledu, podpor rozlišení 21:9 atd.

Watch on YouTube

Read this next