Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V Dragon Age 4 se vrátí zásadní postava

Nicneříkající teaser + pouze slova o týmu.

Přesně, jak se předpokládalo, oznámení nového Dragon Age (Alza.cz) na The Game Awards bylo naprosto nicneříkající.

Bioware a EA skutečně ani ještě nemají finální název. Pustili tam pouze krátký teaser, dle nějž se zdá, že se vrátí významná postava z Inquisition (spoiler). Společník Solas, známý též jako Dread Wolf, který vás zradil ke konci minulého dílu, asi bude tím, okolo koho se bude točit příběh.

Watch on YouTube

Výkonný producent Mark Darrah k tomu na blogu uvedl, že na hře pracují už po nějakou dobu, ačkoli jiné zdroje tvrdí, že nedávno došlo k rebootu vývoje.

"Zatím vám nemůžeme poskytnout žádné detaily o hře, jen tolik, že jsme vystavěli nový, dosud nejsilnější tým okolo veteránů Dragon Age, lidí pracujících na předešlých dílech, Jade Empire či dokonce Baldurs Gate." Jedním z nich je Matthew Goldman, kreativní ředitel nového Dragon Age.

Jisté je, že se ve hře opět objeví společníci, románky a možnost voleb, které ovlivní příběh, což je zjevně reakce na Anthem, kde tahle vlastnost chybí.

Od vydání Dragon Age: Inquisition tedy už uběhly čtyři roky a BioWare jsou pořád teprve na úplném začátku tvorby pokračování, které je minimálně několik let daleko.

Read this next