Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámen datadisk Monster Hunter World a propojení se Zaklínačem

Ledový Iceborn.

Hned tři důležité novinky sdělil producent Ryozo Tsujimoto ze speciálním vysílání ohledně Monster Hunter World (Alza.cz), jedné z nejúspěšnějších her letošního roku s více než 10 miliony prodaných kusů (stav k srpnu).

Předně byl oznámen docela překvapivý Iceborn, masivní datadisk, který vyjde pro konzole až na podzim 2019 (na PC opět později). Hráči v něm prozkoumají novou oblast New World s odlišným klimatem, kde je čeká nejen další příběh, ale také nová monstra k lovu s jinou výzbrojí.

Watch on YouTube

Capcom se dále dohodl s CD Projektem Red na propojení Monster Hunter World se Zaklínačem (Alza.cz), něco jako nedávno v případě SoulCalibur 6.

Takže starý známý Geralt se vypraví lovit monstra v bezplatné aktualizaci, která se objeví na jaře pro PS4/X1 verze (na PC později). Půjde o sérii úkolů inspirovanou Zaklínačem, kdy se prý v unikátní hratelnosti smíchají RPG prvky ze Zaklínače se systémy Monster Hunter World. Osvojíte si Geraltův typický bojový styl v kombinaci s magií a výbavou.

Účast jinak přislíbil dabér Doug Cockle, hlas Geralta, který si tím zopakuje roli White Wolfa z anglické verze Monster Hunter World.

Poslední zprávou je zahájení Free Trial verze, kdy si můžete po omezenou dobu zkusit úvodní obsah z plné verze.

Read this next