Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nahrávky E3 dem Destroy All Humans a Monster Hunter World: Iceborne

Terorizováni nebohého skotu.

Nedlouho po oficiálním potvrzení remaku Destroy All Humans! od THQ Nordic se objevilo patnáctiminutové video z hraní.

Budete s mimozemšťanem vybaveným jetpackem běhat po polích, terorizovat nebohý skot či se kochat venkovskou krajinou z létajícího talíře, z nějž lze zapálit zem pod sebou. Musíme konstatovat, že to zatím vypadá velice nadějně, snad jen škoda toho vydání až příští rok:

Watch on YouTube

Naopak mezi starou známou hratelnost se řadí ledový datadisk Iceborne do Monster Hunter World, který vyjde začátkem září.

Téměř půlhodinové video natočené Eurogamerem nabízí pohled na některé novinky - více o hře v tiskovce níže:

Watch on YouTube

Monter Hunter představuje kriticky oceňovanou sérii akčních RPG, které se prodalo více jak 40 miliónů kusů po celém světě. Další vstup do této série, Monster Hunter: World, přinese k životu živoucí ekosystém, ve kterém se hráči postaví do role lovce vyhledávajícího divoká fantastická zvířata. Vydejte se na cestu a plňte úkoly na vlastní pěst, či po boku svých přátel díky novému online módu pro až 3 hráče napříč všemi světovými regiony.

Děj dodatku Monster Hunter World: Iceborne přímo navazuje na události z původní hry a nabídne nový master rank, nové úkoly, monstra, zbraně, brnění, nový příběh a mnoho dalšího. Na hráče čeká zcela nový svět s ještě mocnějšími monstry a novými náročnými úkoly. Vydejte se na průzkum nového, ledem pokrytého regionu známého jako Hoarfrost Reach, který čeká na své objevení. Setkejte se s novými monstry a objevujte endemický život tohoto regionu.

Balíček Monster Hunter World: Iceborne Master Edition obsahuje původní hru Monster Hunter: World a dodatek Iceborne.

Read this next