Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

LEGO Jurassic World a The Outer Worlds míří i na Switch

Oznámení dvou portů.

Společnost Cenega Czech ve spolupráci s Warner Bros. Interactive Entertainment oznamuje, že již brzy bude v prodeji Nintendo Switch konverze oblíbené LEGO hry na motivy legendární filmové série - LEGO Jurassic World. V prodeji od 20. září 2019. Hra, která byla původně uvedena do prodeje v roce 2015 pro konzole a PC, pokrývá více než 2 dekády epické franšízy Jurassic World od Universal Pictures a Amblin Entertainment. Hráči se i na Switchi mohou těšit na mnoho nezapomenutelných scén z filmů Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III a Jurassic World, typický humor známý z LEGO her a na prozkoumávání ostrovů Isla Nublar a Isla Sorna.

Watch on YouTube

Převezmete role slavných filmových postav, jako je například doktor Ian Malcolm, doktor Henry Wu, Claire Dearing nebo Owen Grady, a vydejte se na nezapomenutelné dobrodružství skládající se z 20 příběhových úrovní s cílem získat co nejvíce vzácného jantaru obsahujícího dinosauří DNA. Následně použijte získané DNA a vytvořte si zcela originální dinosaura za využití nástroje Dino Customizer.

Jurassic World pro Nintendo Switch obsahuje také 3 herní dodatky: Jurassic World DLC Pack (6 nových postav, 2 nová vozidla a více), Jurassic Park Trilogy Pack #1 (3 nové postavy a 1 nové vozidlo) a Jurassic Park Trilogy Pack #2 (3 nové postavy a 1 nové vozidlo).

Druhou oznámenou hrou, která nakonec bude i pro Switch, je singleplayerové sci-fi RPG The Outer Worlds od Obsidianu a Private Division.

Konverze na platformu Nintenda nicméně vyjde až někdy později po premiéře 25. října 2019 na PC, PS4 a X1. Trailer k ohlášení verze i pro Switch:

Watch on YouTube

Read this next