Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyjdou u nás PC krabicovky Heavy Rain a Beyond

S fyzickými bonusy a druhá hra i s češtinou.

Domácí distributor Comgad překvapil oznámením, které se vůbec nečekalo.

28. října uvede na náš trh krabicové PC verze dvou filmových thrillerů od Quantic Dream - Heavy Rain a Beyond: Two Souls - které byly dosud dostupné jen exkluzivně v digitálních verzích na Epic Games Store.

Beyond navíc nabídne české titulky, společně s plakátem a artbookem. Heavy Rain přinese též plakát a artbook, plus ještě nesložené origami.

Cena je podle Xzone u obou her stanovena na sympatických 499 Kč, tedy o něco méně, než těch 20 eur za digitálku, byť ta šla dříve sehnat za polovic.

"Heavy Rain je detektivní psychologický thriller, ve kterém hrajete za čtyři různé postavy. Každý svůj tah si musíte dobře rozmyslet, každé vaše rozhodnutí může mít dramatické následky. Během čtyř dnů plných tajemství a napětí musíte dopadnout vraha známého pouze jako „Origami Killer" - podle jeho morbidní vizitky, kterou nechává na místě činu. Každá ze čtyř postav jde po vlastních vodítkách a má svoje vlastní motivy. Budete rozhodovat o všech jejich akcích a musíte zabránit vrahovi, aby si připsal další oběť. Jak tento příběh skončí, záleží čistě na vás...

Watch on YouTube

Beyond: Two Souls je jedinečný psychologický akční thriller, ve kterém podávají špičkový výkon hollywoodské hvězdy Ellen Page a Willem Dafoe. Titul vás vezme na strhující cestu kolem světa, zatímco budete prožívat pozoruhodný život Jodie Holmesové. Jodie je jiná, neboť se narodila s vazbou na záhadné jsoucno s neuvěřitelnými schopnostmi. Vaše činy rozhodnou o Jodiině osudu, zatímco bude čelit mimořádným výzvám, nebezpečí a srdceryvné ztrátě na cestě, na jejímž konci se má dozvědět, kým doopravdy je."

Watch on YouTube

Read this next