Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Někdo hraje Dark Souls 3 s ovladačem z cvičení Ring Fit Adventure

Podívejte se na to.

Cvičící hra pro Nitendo Switch, která byla už od začátku roku na mnoha místech vyprodaná kvůli karanténě v Číně, našla nové využití. Aneb něco vhodného do rubriky "Borec na konec".

Chlapík z YouTube kanálu Super Louis 64 - Controller Bender se rozhodl ovladač z Ring Fit Adventure naroubovat na úplně jiný žánr v Dark Souls 3.

Cílem bylo, aby v časech zákazu vycházení ven mohl doma shodit nějaká ta kila a zároveň si trochu "užil" starší akční RPG od From Software.

To je už delší dobu terčem podobných experimentů, když je internet plný jeho hraní třeba na kytaře, s Wiimote či skutečnými banány. Tady připevnil jeden ovladač ze Switche na bok Ring-Conu, aby tak pomohl vybrat směr, jakým se vydá dál.

Ring Fit Adventure byl tím samým nadšencem dříve zužitkován rovněž v Mario Kart 8 či v Legend of Zelda: Breath of the Wild, ale zde byla asi implementace nejtěžší.

Podívejte se, jak to celé funguje - boje i pohyby postavy vyžadují značné fyzické úsilí, ale dotyčnému se povedlo zabít i tuhé bosse Iudex Gundyr a Dancer of the Boreal Valley, před čímž znalci smeknou:

Watch on YouTube

Read this next