If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Někdo hraje Dark Souls 3 s ovladačem z cvičení Ring Fit Adventure

Podívejte se na to.

Cvičící hra pro Nitendo Switch, která byla už od začátku roku na mnoha místech vyprodaná kvůli karanténě v Číně, našla nové využití. Aneb něco vhodného do rubriky "Borec na konec".

Chlapík z YouTube kanálu Super Louis 64 - Controller Bender se rozhodl ovladač z Ring Fit Adventure naroubovat na úplně jiný žánr v Dark Souls 3.

Cílem bylo, aby v časech zákazu vycházení ven mohl doma shodit nějaká ta kila a zároveň si trochu "užil" starší akční RPG od From Software.

To je už delší dobu terčem podobných experimentů, když je internet plný jeho hraní třeba na kytaře, s Wiimote či skutečnými banány. Tady připevnil jeden ovladač ze Switche na bok Ring-Conu, aby tak pomohl vybrat směr, jakým se vydá dál.

Ring Fit Adventure byl tím samým nadšencem dříve zužitkován rovněž v Mario Kart 8 či v Legend of Zelda: Breath of the Wild, ale zde byla asi implementace nejtěžší.

Podívejte se, jak to celé funguje - boje i pohyby postavy vyžadují značné fyzické úsilí, ale dotyčnému se povedlo zabít i tuhé bosse Iudex Gundyr a Dancer of the Boreal Valley, před čímž znalci smeknou:

Cover image for YouTube videoDark Souls but you play with a Ring Fit Adventure Mod - Controller Bending

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dark Souls III

Video Game

Ring Fit Adventure

Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments