Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nález re-edicí Wolfensteina, Dishonored a Prey pro nextgen

Výhodná balení znovu.

Když bylo Deathloop odloženo na 2. čtvrtletí 2021 a předvánoční release-list Bethesdy by zel prázdnotou, aspoň znovu "protočí" některé své starší hry ve výhodných kompilacích.

Aspoň to tedy vyplývá z nálezu v databázi ratingové organizace ESRB, která tyto balíčky už proklepla. Cílit by prý měly hlavně na příští generaci konzolí, mj. na Xbox Series X a S.

K nedávnému 20. výročí francouzského studia Arkane to má být tzv. Dishonored a Prey The Arkane Collection, které je už zalistované i na obchodě Microsoftu či kanadském Amazonu.

V ní prý najdete čtyři hry za jednu cenu: Dishonored: Definitive Edition (základní hra plus DLC), Dishonored 2, Dishonored: Death of the Outsider a Prey z roku 2017. Jedinečná příležitost pořídit si všechny poslední kousky od mistrů v designu levelů a stealth RPG s vysokou úrovní znovuhratelnosti.

Pravděpodobně to ovšem nebudou nějaké remastery, nýbrž jen obyčejné re-edice těch samých starých verzí z dřívějška, jako se to stalo před časem u DOOM. Tady zkrátka žádný remaster není potřeba, když hry nejsou příliš staré.

Zajímavé bude sledovat, jestli se nějak projeví vlastnictví Bethesdy Microsoftem a zda to bude i pro něco jiného než Xbox a případně PC.

Druhou, ještě větší recyklací bude Wolfenstein: Alt History Collection - komplilace, která je už od června k mání na stávajícím Xboxu, čili nic extra nového.

Ta by měla obsáhnout hry Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood, Wolfenstein 2: The New Colossus a Wolfenstein: Youngblood. S tím, že cílovou platformou bude Xbox Series X a S, ovšem ani zde nečekejte něco nového - jen takový zvýhodněný balíček se všemi posledními FPS od Machine Games, než patrně příští rok vypustí završení novodobé trilogie.

Read this next