Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Life is Strange pro další platformu s datem vydání

,

Společnost Square Enix odhalila datum vydání hry Life is Strange ve verzi pro Nintendo Switch.

Hra vyjde 7. prosince 2021 digitálně a 25. února 2022 v krabicové verzi a bude k dostání u vybraných prodejců i v ČR, uvedl domácí distributor Cenega Czech.

Watch on YouTube

Switch edice hry byla vyvinuta přímo pro konzole Nintendo Switch, aby se k hráčům dostala hra v co nejlepší hratelnosti. Tým tak musel přepracovat celou hru - modely postav, objekty, prostředí, ale i engine světla.

"Jsme nadšení, že konečně můžeme nabídnout Life is Strange na Nintendo Switch a umožnit hráčům užít si hru doma i na cestách," řekl Jon Brooke, vedoucí studia Square Enix External Studios, „jedná se o nejpokročilejší hru v sérii, takže pro nás bylo důležité udržet vysoký standard vizuální kvality, výkonu a optimalizace při uvedení hry na novou platformu. Jsme nadšení, jak verze pro Switch dopadla, a nemůžeme se dočkat, až s tímto vydáním ještě více rozšíříme naši skvělou komunitu hráčů."

Když Alexin bratr zemře při podezřelé nehodě, musí přijmout svou těkavou psychickou sílu Empatie, aby odhalila tajemství, která se skrývají v městečku Heaven Spring. Alexina cesta, síla a budoucnost jsou plně pod kontrolou hráče.

Read this next